Assortiment slagerij van Nugteren

Heeft u al kennis gemaakt met het assortiment van slagerij van Nugteren? Al het vlees is scharrelvlees. De uitmuntende collectie kwaliteitsproducten. Het biologische assortiment (naast vlees ook eieren, pasta en meer), de eigengemaakte kant en klaar maaltijden, de echte verse soepen, salades, fondue- en gourmette schotels alsmede de BBQ pakketten. Maar ook voor wildproducten, zoals bijvoorbeeld Iberico varkensvlees afkomstig uit het hooggebergte in Spanje, kunt u terecht bij de slager op de Reeweg. De vleesspecialist in Dordrecht!

Assortiment Slagerij van Nugteren

Ontbijt, lunch of brunch organiseren?

Wilt u een ontbijt, brunch of lunch organiseren? Slagerij van Nugteren levert ook vers belegde broodjes vleeswaren. Zowel wit en bruin. Lux of zachte bolletjes. Bel of mail op tijd en informeer naar de mogelijkheden. Kies o.a. voor vers belegde broodjes met onze goud bekroonde rookvlees, achterham of gebraden rosbief.

Belegd broodje rosbief in Dordrecht

Dierenwelzijn hoog in het vaandel

Slagerij van Nugteren werkt enkel met scharrelvlees. Bij slagerij van Nugteren staat dierenwelzijn hoog in het vaandel. Al het vlees dat u koopt heeft vrij rondgescharreld. Dit is goed voor de gezondheid en kwaliteit van leven van het dier maar ook voor de smaak van het vlees. Eens in de zoveel tijd neemt de slager van slagerij van Nugteren dan ook zelf een kijkje in de weide. Maar uiteraard is slagerij van Nugteren ook door externe partijen gecertificeerd. Kom langs in de winkel en bekijk de certificaten!

Slager controleert dierenwelzijn van zijn scharrelkoeien

Extra producten

In de winkel van slager van Nugteren vindt u naast bovengenoemde producten ook een rijk scala aan andere producten die gericht zijn op vlees en maaltijd bereiding. Denk hierbij aan jus & sausjes, maar ook bijvoorbeeld stoofvlees. Daarnaast biedt slagerij van Nugteren nog een klein scale aan speciaal artikelen aan. Voorbeelden zijn wijn en olijfolie speciaal gefabriceerd met als resultaat een extra kwaliteit. Probeer ze uit als u eters krijgt!

Slagerij van Nugteren werkt enkel met
duurzaam gecertificeert scharrelvlees.
Bekijk hier de herkomst.