Vlees bestellen voor kerst

U wilt vlees bestellen voor kerst. Bij slager van Nugteren uit Dordrecht vindt u het beste culinaire vlees, wild en gevogelte. Van fondue, gourmet en steengrill schotels tot huisgemaakte salades, soepen en voorgerechten. Speciaal samengesteld om een perfect kerstdiner op tafel te zetten. Allemaal écht ambachtelijk gemaakt, in eigen keuken, uit éigen slagerij! Bekijk rustig de kerst bestellijst van 2022. U kunt na de feestdagen met deze lijst ook vlees bestellen voor andere gelegenheden! Een ontbijt, brunch of lunch organiseren? Wij leveren ook belegde broodjes. Bel of mail ons op tijd en kies o.a. voor onze met goud bekroonde rookvlees, achterham en gebraden rosbief.

Slagerij van Nugteren levert o.a. fondueschotels
gourmet, steengrill, wild, salades en nog veel meer.
Download uw kerstbestellijst 2022.
* Bestel op tijd, voorkom teleurstellingen.

I.v.m. met de drukte rodom de kerstdagen nemen wij via de mail geen bestellingen aan. U kunt wel telefonisch bestellen op 078-6134395. U krijgt dan een nummertje voor afhaal.
Caluinair ingrediënt varkenshaas
Gebraden biefstuk recept voor kerstdiner

Vlees bestellen in de winkel

Kerstdiner organiseren of een andere vlees bestelling doen? U kunt u vlees bestellen via de winkel of via email of telefoon contact met ons opnemen.


Rundvlees bestellen
vlees bestellen in de winkel

Kerstvlees supermarkten goed?

Mooie etiketten en sjieke benamingen. In de supermarkt ligt alles er goed bij en is het vlees aanbod verpakt in de mooiste verpakkingen met de meest luxe benamingen. Vooral voor het zogenoemde kerstvlees wordt flink uitgepakt. Als klap op de vuurpijl worden ook nog eens de mooiste TV campagnes gelanceerd.

Realiteit is anders

Daar blijft het echter vaak bij: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1300676

Vanaf minuut 17.30 kunt u zien hoe niet wij, maar een expert het gros van de mooist verpakte "kogelbiefstukken" uit verschillende supermarkten ondubbelzinnig afkeurt. Kiest u wel voor kwaliteit en niet alleen voor uiterlijk? Kom dan langs bij slagerij van Nugteren en vraag niet aan de slager, maar aan de mensen in de winkel zelf, wat zij te zeggen hebben over het vlees van uw slager.

Wij weten waar ons vlees vandaan komt!

Eigen vlees. Eerlijk vlees. Van scharreldieren die goed onderhouden zijn, een goede voeding krijgen en écht de ruimte krijgen. Gezond voor u en extra lekker. Niet alleen met de feestdagen, maar het hele jaar door hier verkrijgbaar. Bekijk het filmpje om te zien hoe uw chef slager zelf zijn dieren bezoekt.Kerstvlees dordrecht