Eigengemaakt horecavlees op maat

U heeft een horeca onderneming? U wilt een horeca onderneming starten? U bent op zoek naar dié producten die uw onderneming culinair onderscheiden van de concurrent? Slagerij van Nugteren is met diverse horeca partijen een samenwerkingsverband aangegaan. Langzaam maar zeker kiezen steeds meer horeca gelegenheden voor het vlees van slagerij van Nugteren met een groeiend samenwerkingsverband tot gevolg. Het succes bestaat uit altijd verse producten van hoogwaardige kwaliteit en niet onbelangrijk, het mee denken met úw organisatie! Dat vindt u niet bij de groothandel.

Dinersteak voor horeca

Proefpakket slagerij uitproberen

U wilt een gratis proefpakket uit onze slagerij uitproberen of advies voor uw onderneming? Neem telefonisch contact op met Slagerij van Nugteren of kom langs in de winkel voor een vrijblijvend gesprek. Verken de eventuele mogelijkheden en bedenk of de producten en eventuele adviezen van de slager iets aan uw onderneming kan toevoegen.

Maaltijd gemarineerde spareribsBiefstuk gerechtGebakken kip recept

Meer dan alleen vlees leverancier

Indien u er namelijk voor kiest uw onderneming te voorzien van de producten van Slagerij van Nugteren krijgt u meer dan alleen de producten die u besteld. Slager van Nugteren voorziet tips en adviezen voor horeca gelegenheden. Adviezen over welke combinatie producten een succes zijn, maar ook welke niet. In welke jaargetijden verkopen welke gerechten beter en hoe houdt u uw (vlees) producten op een natuurlijke wijze langer vers. Tips voor het op smaak brengen en bereiden heeft u waarschijnlijk niet nodig, maar we hebben ze desgewenst wel voor u. Hoe staat het met de marketing rondom uw culinaire topgerechten? Dit is slechts een klein voorbeeld over hoe slagerij van Nugteren met u meedenkt, want gaat het goed met uw organisatie dan ontstaat er een win win situatie.

Vlees adviezen voor de horeca